Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
. ȓ
Untitled Document

, , „. “. , , , .
, . , , .

. , . . . , .
, , .

, , . , ,   , ,   , , , .

- . , .

: www.ohrid.gov.mk

:  660  
: 03.12.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©