Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, 2017 - 2018 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 - 2019 , 2017 - 2019 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 - 2019 , , 2017 - 2019 , 2017 - 2019 , 2017 - 2019 , 2017 - 2019 , 2017 - 2019 , 2017 - 2019 , 2017 - 2019 , 2017 , 2017 , , 2016 - 2017 , 2017 , 2017 .

..17/14 , ..287/1 , ..631 634 4, ..631 4, ..837/1 , ..1179/1 , ..1198 , ..1246/1 , ..1258 , ..1282/1 , ..1322/2 , ..1353 , ..1381/1, 1382/6 1382/9 , ..1398/1 , ..1439 , ..1520/1 , ..1559 , ..1560/1 , ..1734 , ..1750 , ..1757 , ..1767 , ..1772/2 , ..1865 , ..2024 , ..2025 , ..2127 , ..2237 , ..2305 , ..2624/1 , ..2647 , ..2884 , ..2963/1, 2963/3 2964/2 , ..2983 , ..3068/1 , ..3073 3074 ..3263 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1267  
: 01.12.16

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©