Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
ȣ -ȣ Σ
Untitled Document

„ - “, ( 30.11.2016 ), . , „“.
09 11 , „. “ , „ “ „. “ .

: www.ohrid.gov.mk

:  401  
: 29.11.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©