Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Ӎ 2922/1, 2922/2 2922/3 Ό
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05,81/05,24/07,159/08,48/10,124/10, 51/11,123/12 93/13, 42/14,44/15, 129/15 39/16 ), , 22.11.2016 ,

1. 2922/1, 2922/2 2922/3 , , , 65

2. , www.ohrid.gov.mk

3. 65 (4) 2 , 2922/1, 2922/2 2922/3 , , : , .19-4752/2 23.05.2016, .15-2683/2 20.04.2016. . , . . .

15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  510  
: 25.11.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 21 Годишнина од смртта на Коста Абраш

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©