Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
֓
Untitled Document

" " .. " ",   ,    . , , .
 
" " , . .
 
". ".

...

: www.ohrid.gov.mk

:  594  
: 24.11.16

Настани

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Мај 9 Ден на ЕУ

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©