Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
3- 1141/5
Untitled Document

65 (6) (. .53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10,51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16), , , 01.11.2016

  1. 3- 1141/5 , , 65 .
  2. 3- 1141/5 , , :
  3. 3- 1141/5 , , ,
  4. : (, , , / ).
  5. /:www.ohrid.gov.mk
15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1220  
: 09.11.16

Настани

Јун 29 Меѓународен филмски фестивал

Јул 3 Свети Наум Охридски Чудотворец

Јул 6 Годишнина од формирањето на првата востаничка чета во с. Велгошти

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©