Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
, Σ ȍ
Untitled Document

. , .

, .
, .

.

: www.ohrid.gov.mk

:  829  
: 08.11.16

Настани

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Мај 9 Ден на ЕУ

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©