Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

7 - , - , , .

- , . , .
༝ 72 , . , .
, , , , , . , , , . , -
.

.

- . , , , , , , , , , .༝ ༝ , , - .

, , , . , , . 輓 .

: www.ohrid.gov.mk

:  576  
: 07.11.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©