Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

, 2016 2018 01.07. - 30.09.2016 , 01.07. - 30.09.2016 , 2016 01.07. - 30.09. 2016 , 01.01. - 30.09.2016 , 01.01. - 30.09.2016 , 2016 01.01. 30.09.2016 , 2016 01.07. - 30.09.2016 , , , 01.07. 30.09.2016 , , 01.07. 30.09.2016 , 2016 - 2018 01.01. 30.09.2016 , 2016 - 2018 01.01. 30.09.2016 , 2016-2018 01.01. 30.09.2016 , , 2016 - 2018 01.01. 30.09.2016 , 2016 - 2018 01.01. 30.09.2016 , 2016 - 2018 01.01. 30.09.2016 , 2016 2018 01.01. 30.09.2016 , 2016 - 2018 01.01. 30.09.2016 , 2016 01.01. 30.09.2016 01.01. 30.09.2016 .

2016 - 2018 , 2016 , 2016 , a 2016 , 2016 , 2016 , 2016 2018 , 2016 - 2018 , 2016 , 2016 - 2018 , 2016 - 2018 , , 2016 - 2018 , 2016 2018 , 2016 - 2018 , 2016 , , ( 2) , , , , , , , , , , 2017 , ( , ) .

, 11 11.2 1 - , , 2012 - 2017 , 1.15 4 4.1 ..13889/3 3, , 2013 2018, 1 ..10426/1 10, 10.2 2, , 2015 2020 3, 3.2 2 , , 2014 2019 .

: www.ohrid.gov.mk

:  578  
: 04.11.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©