Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ
Untitled Document

, - . . .

, . , , . , , 2017 .

, 23 , , - . - , 116 134 .
, , , , . - , 30 , 45, . . 24 , .

.
.

: www.ohrid.gov.mk

:  1262  
: 03.11.16

Настани

Сеп 21 Меѓународен ден на мирот

Сеп 22 Меѓународен ден без автомобили

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©