Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
- . ȓ
Untitled Document

16 18 .07-3394/6 28.10.2011 , :


Š - Ҡ . ȓ

. - , 2016 . .

, , . , , .

: . .
. .

20.11.2016 , .

.
:

. .57,
( - . ȓ).


K - .

18 .07-3394/6 28.10.2011 , , :

ʠ Π ͠ ʠ Ӡ Р
- Ҡ . ȓ

1. . - , 2016 a . .

2. , .

3. , , .

4. : . .

5. 20 2016 . .

6. :

- . .57, ( - . ȓ

: www.ohrid.gov.mk

:  984  
: 02.11.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©