Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

39 (. ̓ .5/2002) 26 (. .8/2007), :04.11.2016 () 10,30 .
.
:

͠
60, 61 62

 1. 2016 2018 01.07. - 30.09.2016 .
 2. 01.07. - 30.09.2016 .
 3. 2016 01.07. - 30.09. 2016 .
 4. 01.01. - 30.09.2016 .
 5. 01.01. - 30.09.2016 .
 6. 2016 01.01. 30.09.2016 .
 7. 2016 01.07. - 30.09.2016 .
 8. , , 01.07. 30.09.2016 .
 9. , 01.07. 30.09.2016 .
 10. 2016 - 2018 01.01. 30.09.2016 .
 11. 2016 - 2018 01.01. 30.09.2016 .
 12. 2016-2018 01.01. 30.09.2016 .
 13. , 2016 - 2018 01.01. 30.09.2016 .
 14. 2016 - 2018 01.01. 30.09.2016 .
 15. 2016 - 2018 01.01. 30.09.2016 .
 16. 2016 2018 01.01. 30.09.2016 .
 17. 2016 - 2018 01.01. 30.09.2016 .
 18. 2016 01.01. 30.09.2016 .
 19. 01.01. 30.09.2016 .
 20. 2016 - 2018 .
 21. 2016 .
 22. 2016 .
 23. a 2016 .
 24. 2016 .
 25. 2016 .
 26. 2016 2018 .
 27. 2016 - 2018 .
 28. 2016 .
 29. 2016 - 2018 .
 30. 2016 - 2018 .
 31. , 2016 - 2018 .
 32. 2016 2018 .
 33. 2016 - 2018 .
 34. 2016 .
 35. .
 36. ( 2).
 37. , , , , , , .
 38. .
 39. .
 40. 2017 .
 41. ( , ) .
 42. .
 43. .
 44. 11 11.2 1 - , , 2012 - 2017 .
 45. 1.15 4 4.1 ..13889/3 3, , 2013 2018.
 46. 1 ..10426/1 10, 10.2 2, , 2015 2020.
 47. 3, 3.2 2 , , 2014 2019.: www.ohrid.gov.mk

:  569  
: 31.10.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©