Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

65 (6) (. .53/05,81/05,24/07,159/08,48/10,124/10,51/11,123/12,93/13,42/14,44/15,129/15 39/16), , , 21.10.2016

  1. , 4, , (2016 2026) 65 .
  2. , 4, , (2016 2026) : ,
  3. , 4, , (2016 2026), , ,
  4. : (, , , / ).
  5. /:www.ohrid.gov.mk
  6. 15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1273  
: 25.10.16

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©