Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

65 (6) (. .53/05,81/05,24/07,159/08,48/10,124/10,51/11,123/12,93/13,42/14,44/15,129/15 39/16),
, , 21.10.2016

  1. . , , , 2016 2026 65
  2. . , , , (2016 2026) , : ,
  3. . , , , 2016 2026, , ,
  4. : (, , , / ).
  5. /:www.ohrid.gov.mk
  6. 15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1218  
: 25.10.16

Настани

Јун 29 Меѓународен филмски фестивал

Јул 3 Свети Наум Охридски Чудотворец

Јул 6 Годишнина од формирањето на првата востаничка чета во с. Велгошти

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©