Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

, , „ “. .
„ “, „ “ „ “ . „“ , „ “ .

: www.ohrid.gov.mk

:  506  
: 21.10.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©