Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
23
Untitled Document

, , 23 .
, .


12 .
.

 

: www.ohrid.gov.mk

:  1289  
: 20.10.16

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Дек 31 Дочек на Нова Година

Календар на настани

Актуелни информации

------------------------------


------------------------------2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©