Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ
Untitled Document

JA


:
1. 2016 .
* .
2. :
* .
3. ( ) , .

:


100 0000000630 95

..

1

( )

840-152-03210

717 112

2

..

840-152-03294

717 133

. ( ) .

: www.ohrid.gov.mk

:  1213  
: 10.10.16

Настани

Мар 18 Годишнина од смртта на Кузман Шапкарев

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©