Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007), :10.10.2016 () 11,oo .
.
:

͠

  1. - .
  1. .
  1. 8 8.1 1 ..11843 2, , 2012 2017.
  1. 2.4.20 2, 2.4 ..16545 16546 3, , 2012 2017.: www.ohrid.gov.mk

:  628  
: 04.10.16

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ Кочо Рацин

Дек 31 Дочек на Нова Година ПРЕДНОВОГОДИШНА ПРОГРАМА

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©