Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

- 2015/2016 „ “ , „ “ , „. “ , „ - “ , „ “, „ “ ., „ “ ., „. “ ., „ “-, „. “ , „. “ , „. “ „ “ . 2015/2016 2016/2017 „ “ Σ„ “ , „ “ , 2016 2018 2016 .

, 1.35 1, 1.3. 1, , 4, 4.7, 2, , 2014 2019 , , ..1309 , ..1409/2 1409/4 , ..1451 , ..1743 1744 , ..17/19 , ..212 4, ..473/2 , ..513 515 , ..621/12 1341/1 , ..737/1 , ..752/1 , ..753/1 757/2 , ..769/3 1346/5 , ..905/1 4, ..987/21 , ..1217/1, 1217/2 1217/3 , ..1331 , ..1567/1 1567/4 , ..1682 , ..1683 , ..1721 , ..1824 , ..1830 , ..1871 , ..1922/3 , ..1973 , ..2051 , ..2114/1 , ..2143/4 4, ..2155 , ..2311 2314/1 , ..2332 4, ..2342 , ..2372 , ..2507 , ..2615/1 , ..2664 , ..2675/1 , ..2678/1 , ..2698/3 , ..2718/1 , ..2900/1 , ..2923/1 2923/2 4, ..3049 , ..3067/1 , ..3170 , ..2028 2029 , ..2043 , ..2737/4 2737/10 , ..123/3 ..1807 , ..913/2 , ..951/20 951/21 , ..1012/1 , ..1218/1 , ..1306/6 , ..1313 , ..1361/1 , ..2194 , ..2374 , ..2513/2 , ..2668 , ..2859/1 , ..2936 ..13018/2 13291/6 3.

: www.ohrid.gov.mk

:  631  
: 28.09.16

Настани

Мар 18 Годишнина од смртта на Кузман Шапкарев

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©