Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

- , , .

    , - .   .


- ,   . , . . , . ,   .
, . , , . -
.

- ,   . . , , .̓,.̓ . , . . , . . , . . . . .

: www.ohrid.gov.mk

:  1083  
: 22.09.16

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©