Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, , . , . , , .


-          , .   , , : , , , , , , , , , .  , , , , , . : , , , .  ,  , , , , , . . , .

, , , , :

-          , , . , .
 

.


-           , . 2016   32 , , .

 

.

 

: www.ohrid.gov.mk

:  603  
: 21.09.16

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©