Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

:

Ƞ - ȓ( pdf)

:

. . , . . , . . -23- .
6 14 , .
Ƞ -

.
(, , .....)
.
.
.
- .
( ).
.

. 10 .
, w www.ohrid.gov.mk


:

7000,00

5000,00

3000,00

30.000,000
.

:

- .

- .

, .

:

༓, . . , - , ( , , , , - )

:

. 57, 6000. 046/250778, 8.00 16.00 .


09.10.2016. 12 ,
.


ȣ

 

ȣ

1. __________________________________________

2. _________________________________

3. ____________________________________

4. _______________________________________

5. _______________________________________

6. ____________________________________

7. ________________________________________

8. ____________________________________

 

: www.ohrid.gov.mk

:  1268  
: 07.09.16

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©