Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
2, 2.3 5, 3
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05,81/05,24/07,159/08,48/10,124/10 , 51/11,123/12,93/13,42/14,44/15,129/15
39/16), , 22.08.2016 ,

  1. 2, 2.3 5, 3, , 2013-2018., , 65 .
  2. , www.ohrid.gov.mk
  3. 65 (4) 2 , 2, 2.3 5, 3, , 2013-2018., : , , . 2 . , . . .
  4. 15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1283  
: 30.08.16

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©