Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Ōœ 2016
Untitled Document

, .
, 26- 27- 14 , 20 .
,  , .


 
Ō


26-27 , 2016 , 


(26.08.2016)
17:00
20:00  
20:15  
 21:00   ,   
22:00    , DJ NASTY
24:00  


  ( 27.08.2016)
17:00
19:30 22:00 -   .
24:00    

: www.ohrid.gov.mk

:  1277  
: 24.08.16

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©