Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
͓
Untitled Document

() , . . LOUIS BERGER, BiPRO GmbH, EPEM S.A., SRL Consulting Limited (Partners). :

(zip 6.34 MB)

1. ()

2. .

: www.ohrid.gov.mk

:  672  
: 18.08.16

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©