Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ Γ
Untitled Document

. . . .


. .

  • „ “
  • „ “
  • -
  • -

: 13.08.2016 . ()
: 20:30
: - „. “

: www.ohrid.gov.mk

:  676  
: 10.08.16

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©