Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
. SCBE-TBC # PC3_PT_1.2.1-2 SCBE/TBC
Untitled Document

SCBE/TBC . SCBE-TBC # PC3_PT_1.2.1-2 :

1. , 14
2. , 14

:
/
SCBE/TBC, 3-
2007-2013, :

SCBE/TBC:

  1. SCBE_TBC _ PC3_PT_1_2_1_2
  2. Public call SCBE_TBC _ PC3_PT_1_2_1_2

: www.ohrid.gov.mk

:  1277  
: 18.08.16

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©