Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
OHRID CALLING
Untitled Document

, . 1- - Nicky Romero Lost Frequences „ “ , , „Ohrid calling“.

13 Al Di Meola, „ “ , „The Prodigy“.

„Ohrid calling“ .

- - , . , . - , , - ༝ .

- . .
, , .   ,
.  , . - .

ࠠ . ༝ .

-Ohrid calling   . . Belgrad calling, Zagreb calling, Skopje calling Ohrid calling . . , , , - .

„Ohrid calling“ , , , , , , The Prodigy . 
„. “.
„Ohrid calling“ .

: www.ohrid.gov.mk

:  1284  
: 28.07.16

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Дек 31 Дочек на Нова Година

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©