Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
SCBE/TBC
Untitled Document

: „
/ ”
SCBE/TBC, 3-
2007-2013, :

SCBE/TBC:

  1. SCBE-TBC # PC1_PT_1.2.1-2
  2. Public call SCBE-TBC # PC1_PT_1.2.1-2

: www.ohrid.gov.mk

:  1272  
: 28.07.16

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©