Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
8, 8.3 (ţ) , 2014- 2019
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05,81/05,24/07,159/08,48/10,124/10, 51/11,123/12 , 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16), , 11.07.2016 ,

  1. 8, 8.3 () , 2014- 2019, , 65 .
  1. , www.ohrid.gov.mk
  1. 65 (4) 2 8, 8.3 (), , 2014- 2019, : , 2013., . :(), 1( ), 2 ( ), 2 ( ) (). , . . .
  1. 15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  559  
: 27.07.16

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©