Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
. 04/2016 -
Untitled Document

79, 80, 80 81 (. ̓ . 130/09, 124/10, 18/11, 36/11, 54/11, 13/12, 144/12, 25/13, 79/13, 137/13,163/13, 27/14, 28/14,42/14, 115/14, 149/14, 187/14, 44/15, 129/15, 217/15, 226/15, 31/16 39/16), 34 , 2016 . . 08-17635/30 25.12.2015 (. . 14/15) 2016 . . 08-2815/7 29.02.2016 . (. . 03/16) ࠠ :

. 04/2016
-

 1. .
 2. :

  Ġ 18 - ;

, :
- " " . 1,
- "7- " - . 2,
- ()- .4;
- " " - . 5,
- "" - .10,11,12, 13, 14 14,
- - . 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 33;
2 () , ( 4 2).
2016 .

  39 -


.6,8,9,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,22,24,26 27;

.3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17.18,19,20,21,22,23 25
2.001.00 1.601.00.
2016 .

  1 - ȣ

. . .3
2016 .

 1. 90 () .
 2. :

5.000. () /;

3.000. () /;

8.000. () /;

4.1 30 () .
4.2 , , .
4.3 , .
4.4 7 () 2 .
4.5 2.1 ,2.2 2.3, 90 () .
4.6 .

5.1 2 .
5.2 :
; ( www.ohrid.gov.mk
3.000. () .
:

: 1000000063095
: 84015206553
: 723914 00

( - ( 6 );
- ; ( );
2.1,2.2 2.3 90 .
, .

:


-
. 04/2016
:______________ , .__________
( , 2.1 , . 5)
: .57
6000
:13.07.2016.
16.00 .
.04/2016


- . 04/2016
:_______, .__________
( )
. 57
6000

.
, .

13.07.2016 16.00 .
.
web ..
5.2.
.

;

.
༝ .

web 15.00-16.00 .

 1. 2_1
 2. 2_2
 3. 2_3

 
09-10260 /1 04.07.2016

: www.ohrid.gov.mk

:  781  
: 06.07.16

Настани

Мар 18 Годишнина од смртта на Кузман Шапкарев

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©