Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Ō
Untitled Document

22 . 3 . 08-7951/10 11.06.2015 , O


1. :

1.1 / ,

1.2 . - ;
1.3 , (// , ) ;
1.4
1.5 , .
1.6 18 ,

2. .


2.1 ., 6
2.2 ,
2.3 1/2 60 ,
2.4 ,
2.5 , .
2.6

3. :

- .

- . . 2000.00 . 08-7951/10 11.06.2015 .


- 10.07.2016 31.08.2016 . .

, .


/ -

4. :
- 08:00 15:00 .

.
:
- ,
- ,
- ༓, .


:


,, ༔
:. ,, .57

:
- , ;
- ;
- ;
- 1 () ;
- a ( ).5.

30.06.2016 13:00 : - , . .57 .
30.06.2016 13:00 .

-
Ō : - 2, 2.3 :,, 1/2 60 ,, :

,, 6() .,,

: www.ohrid.gov.mk

:  1284  
: 22.06.16

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©