Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 (. ̓ .5/2002) 26 (. .8/2007), :
 


28.06.2016 () 11,00 .
            .
            :

 

  


 
54-
 


1. o .


2. , , .

3. .
..

4. .

5. .

6. τ .

7. τ .

8. τ 2017 .

9. ..2477/1 .
 


 
                                                                                                    
                                                                                                                       
                                                                                                                

 

: www.ohrid.gov.mk

:  1268  
: 21.06.16

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©