Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

o   , , ,   11:30 " "   .
 
.
 
  , .
 
       .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  536  
: 15.06.16

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©