Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȁ ȣ գ ˓
Untitled Document

, , . , , , .


, , . , . , , , , . .
, .


. , . , . . . , , , - , . , , . .- , , . --- , , , ,

: www.ohrid.gov.mk

:  901  
: 02.06.16

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©