Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
Untitled Document

, - , - , - - -" 4- . ӄ .


, ..8, 15/1 2729/1 , ..94 4, ..187/8 , ..208 4, ..264/2 250/2 , ..358/4 , ..680 , ..710/6 , ..731 , ..734 944/2 , ..782 787/2 , ..835/2 , ..876/1 876/2 , ..909/1 , ..941/24 , ..941/40 , ..951/15 , ..952/7 952/29 , .. 953/4 , ..964 , ..1007 , ..1188/1 , ..1190/1 , ..1194 , ..1215/1 1215/2 , ..1307/1 , ..1319 , ..1324/1 1323/1 , ..1342/1 , ..1367/1 , ..1404/1 4, ..1441 , ..1445/2 1446 , ..1531 1530/2 , ..1696 , ..1717/1 , ..1743 , ..1754 , ..1755 4, ..1766 , ..1818/1 , ..1902/1 , ..1902/3 , ..1902/3 , ..1938 , ..1938 , ..2016 , ..2019 , ..2021 , ..2030 , ..2043 , ..2030 , ..2070 , ..2101 , ..2043 , ..2070 , ..2101 , ..2112 ., ..2116/1 , ..2121/1 , ..2122 , ..2138/2 , ..2140 2142 , ..2238 , ..2284 , ..2292 , ..2334 2336 , ..2358/2 4, ..2366 , ..2373/2 , ..2428/1 ., ..2473/2 , ..2558/1 , ..2574/1 ., ..2609/2 , ..2723 , ..3106/3 , ..3196/1, 3196/2, 3197/1 3197/5 , ..3244 , ..3373/1 , ..3431 , ..1257 , ..11884/1 11884/2 2, ..2793/1 2793/2 , ..1788/2 4, ..2143/3 4 ..2659 3037/6 .

: www.ohrid.gov.mk

:  522  
: 26.05.16

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ Кочо Рацин

Дек 31 Дочек на Нова Година ПРЕДНОВОГОДИШНА ПРОГРАМА

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©