Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

„ 2016 “.
, , ༝  23.05.2016 ()  08 16 , .

:

2016

: www.ohrid.gov.mk

:  1066  
: 19.05.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©