Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

50 1 16 (. .. . 5/02) 34 (. . 8/07 1/08),
, 2016 , : , 20 .I.
, .


II.
, www.ohrid.gov.mk.
:
;
;
.10 2016 :

. ,, . 57 ,


.


,
-

ǣ

ǣ

ȣ

: www.ohrid.gov.mk

:  1056  
: 18.05.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©