Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

“ ” “.. ” “ ” “ ”,” ”,” ”,“8- ”,“ ”,“ ”,“ ”, “ ”,”7- ”,””,” ”,” ”,” ”,” ” .“ ”.

...

: www.ohrid.gov.mk

:  454  
: 21.04.16

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©