Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007), :27.04.2016 () 11,00 .
.
:

͠

51- 52-

 1. 6- , 6.1 1 , , 2014 2019.
 1. 1, 1.4 1 , , 2015 2020.
 1. 12, 12.4 4 , , 2012 2017.
 1. 2016 2018 01.01. - 31.03.2016 .
 1. 01.01. - 31.03.2016 .
 1. 2016 01.01. - 31.03. 2016 .
 1. 2016 01.01. - 31.03.2016 .
 1. 01.01. - 31.03.2016 .
 1. 2016 01.01. 31.03.2016 .
 1. 2016 - 2018 01.01. 31.03.2016 .
 1. 2016 - 2018 01.01. 31.03.2016 .
 1. 2016 - 2018 01.01. 31.03.2016 .
 1. 2016 - 2018 01.01. 31.03.2016 .
 1. 2016 2018 01.01. 31.03.2016 .
 1. 2016 - 2018 01.01. 31.03.2016 .
 1. , 2016 - 2018 01.01. 31.03.2016 .
 1. 2016 - 2018 01.01. 31.03.2016 .
 1. 01.01. 31.03.2016 .
 1. , 2015 .
 1. .
 1. .: www.ohrid.gov.mk

:  710  
: 21.04.16

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ Кочо Рацин

Дек 31 Дочек на Нова Година ПРЕДНОВОГОДИШНА ПРОГРАМА

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©