Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
“
Untitled Document

  , .

  .   .    320 .

   450 000 .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  608  
: 18.04.16

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©