Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ 2016
Untitled Document

2016 , 07.04.2016


Σ 2016

, .

http://www.ohrid.gov.mk.
:

  1. - www.ohrid.gov.mk;
  2. - .
  3. - CD.
  4. (1) (2) .

01.06.2016 16 . .

:. .57
6000
:

͠

Σ 2016 .

1 2 . , .
a .

: .
. , .
. 046 230 175 - : info@ohridler.gov.mk

  • (word)
  • (word)

: www.ohrid.gov.mk

:  1355  
: 06.04.16

Настани

Мар 18 Годишнина од смртта на Кузман Шапкарев

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©