Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ 1 100 Σ .
Untitled Document

, - , , 1 100 . .


, - , , . " , . " .

- - . , , , .


, . , 9 .


1 100 . 2016 . , - , . " .

: www.ohrid.gov.mk

:  768  
: 18.03.16

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©