Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05,81/05,24/07,159/08,48/10,124/10, 51/11,123/12, 93/13,42/14 ,44/15 129/15), , 01.03.2016 ,

702/1 , , , 65 .

, www.ohrid.gov.mk

65 (4) 2 , 702/1 , , : , 2015., . :-4 ().
, , (. .32/12 .

15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  629  
: 15.03.16

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©