Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, 01.01. -  31.12.2015 , 01.01. - 31.12.2015 , 2015 2017,     01.01. - 31.12.2015 , 01.01. - 31.12.2015 , 01.01. - 31.12.2015 , , , 01.01.-31.12.2015 , , 2015 , , 2015 , 01.01. - 31.12.2015 ,   2015 , 2015 , 2015 - 2017 01.01. 31.12.2015 , 2015 , 2015 2017 01.01. 31.12.2015 , 2015-2017 01.01. 31.12.2015 , 2015 2017 01.01. 31.12.2015 , , 2015-2017 01.01.- 31.12.2015 , 2015 2017 01.01. 31.12.2015 , 2015 , 2015  , o 2015 , 2015 , 2015 2015 , 01.07. - 31.12.2015 , ̣„“ .. 01.01.-31.12.2015 , „“ 2015 , „ “ 01.01. - 31.12.2015 , „ “ 01.01.- 31.12.2015 , „a “ 01.01. - 31.12.2015 „ “ 2015 .

2015 „ “ , „ “ , „. “ , „ “ , „o “ , „ “ ., „ “ ., „. “ . , „ “ , „. “ , „. “ , „. “ , „ “ , „ “ Σ „ “ 2014/2015 .

2016 2021 , , „ “ - ., 2016 ,   „ “ , „ “ , a , . 08-2815/36 .2851/50 29.02.2016 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1274  
: 14.03.16

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©