Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ GP 1 ( .)
Untitled Document

.69 ( .. . 53/05,81/05,24/07,159/08,83/09,48/10, 51/11, 123/12 93/13, 42/14, 44/15 129/15) , ( .. . 147/08),

1. GP 1 ( - 5) .2617/1 .2618/1, ( .), .

, GP 1 ( - 5) .2617/1 .2618/1, ( .), .

2. 8 - 16 򠠠 ༝ 14.03.2016 . 12.04.2016 .

3. 04.04.2016. , 12 .

4. 30
, , . .57 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1236  
: 14.03.16

Настани

Јул 31 Едриличарска регата

Авг 2 Илинден- Ден на Републиката

Авг 9 Свети Климент Охридски - летен

Календар на настани

Актуелни информации
Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©