Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

    ,     ,  , ,   , , -   -  . , , , , , .


  ,     .


22   , ,   - .      

 

: www.ohrid.gov.mk

:  917  
: 12.03.16

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©