Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007), : 

14.03.2016 () 10,30 .
.
:

͠

 1. 01.01. - 31.12.2015 .
 2. 01.01. - 31.12.2015 .
 3. 2015 2017.
 4. 01.01. - 31.12.2015 .
 5. 01.01. - 31.12.2015 .
 6. 01.01. - 31.12.2015 .
 7. , , 01.01.-31.12.2015 .
 8. , 2015 .
 9. , 2015 .
 10. 01.01. - 31.12.2015 .
 11. 2015 .
 12. 2015 .
 13. 2015 - 2017 01.01. 31.12.2015 .
 14. 2015 .
 15. 2015 2017 01.01. 31.12.2015 .
 16. 2015-2017 01.01. 31.12.2015 .
 17. o 2015 2017 01.01. 31.12.2015 .
 18. , 2015-2017 01.01.- 31.12.2015 .
 19. 2015 2017 01.01. 31.12.2015 .
 20. 2015 .
 21. 2015 .
 22. o 2015 .
 23. 2015 .
 24. 2015 2015 .
 25. 01.07. - 31.12.2015 .
 26. ̣„“ .. 01.01.-31.12.2015 .
 27. „ “ 2015 .
 28. 01.01. - 31.12.2015 .
 29. „ “ 01.01.- 31.12.2015 .
 30. „a “ 01.01. - 31.12.2015 .
 31. „ “ - 2015 .
 32. 2015 „ “ .
 33. 蠠 2015 „ “ .
 34. 蠠 2015 „. “ .
 35. 2015 „ “ .
 36. 2015 „o “ .
 37. 2015 „ “ ..
 38. 2015 „ “ ..
 39. 2015 „. “ . .
 40. 2015 „ “ .
 41. 2015 „. “ .
 42. 2015 „. “.
 43. 2015 „. “ .
 44. 2015 „ “ .
 45. 2015 „ “ .
 46. Σ „ “ - 2014/2015 .
 47. 2016 2021 .
 48. , „ “ ..
 49. 2016 .
 50. „ “ .
 51. „ “ .

 : www.ohrid.gov.mk

:  1274  
: 08.03.16

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©