Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
Untitled Document

, 2016 , 2016 - 2018 , , 2016 , 2016

K..151/3 K..150 KO , ..711/1 , ..954/1 ..955/1 , ..1403/1 , ..2092 , ..2488/1 4, ..2942 ..2943 , ..161 4, ..176 , ..435/1 , ..513 Π , ..905/1 4, ..912/6 912/10 , ..973/1 975 , ..987/18 , ..1076 , ..1105/2 ..80/1 , ..1187/1, 1187/2 1188/4 , ..1316/2 , ..1330/2 , ..1356/1 , ..1376 , ..1401 , ..1441 , ..1544/1 , ..1614 , ..1615 , ..1678 , ..1788/2 4, ..1803 , ..1808 , ..1810/1 , ..1821 541/7 , ..1827 , ..1827 , ..1924/1 , ..1939 , ..1953 , ..1997 , ..2040/2 ..2040/3 , ..2069 , ..2115 , ..2143/3 4, ..2244/1 , ..2247 , ..2384 , ..2440 , ..2528 , ..2637 , ..2667 , ..2682/1 2682/2 , ..2693 , ..2694 2565/1 , ..2694 , ..2695 , ..2813 ..2814 , ..2825 , ..2869/7 2869/6 4, ..2961 , ..2980 , ..2983/1 , ..3073 3074 , ..3189 , ..3211/1 3211/3 , ..5931/1 4, ..10884 2, ..1223/2 , ..4055/2 4 ..7741/1, 7741/2 7741/3 1.

: www.ohrid.gov.mk

:  675  
: 29.02.16

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ Кочо Рацин

Дек 31 Дочек на Нова Година ПРЕДНОВОГОДИШНА ПРОГРАМА

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©