Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
.01/2016
Untitled Document

..( . . 68/04, 127/06, 114/09, 83/10,140/10, 17/11,53/11, 6/12, 23/16, 120/13, 163/13, 187/13, 42/14, 112/14, 166/14, 44/15, 97/15, 129/15) . 08-7951/10 11.06.2015 , O

.01/2016
...

:

: www.ohrid.gov.mk

:  1278  
: 23.02.16

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©